Zamieszczone przez Sekundka
Kto pomoże w ustawieniu kąta wtrysku - Rzeszów?????
Zwiń
X
-
"Jeżeli udoskonalasz coś dostatecznie długo - na pewno to zepsujesz"
PRAWO MURPHY'EGO
-
-
Zamieszczone przez przemikJak rany.... przeciez masz VAGa... sprawdzenie statycznego kata wtrysku to 30 sek roboty."Jeżeli udoskonalasz coś dostatecznie długo - na pewno to zepsujesz"
PRAWO MURPHY'EGO
Komentarz
-
-
Witam wszystkich korzystając z okazji proszę o pomoc. Posiadam Skode Octavie 1999-2000 według vinu silnik1,9 tdi 90 km i teraz nie wiem czy silnik agr czy alh i dla którego powinienem mieć ustawienia kąta wtrysku. W vagu jak dzisiaj sprawdzałem to wartość w Basic Settings mam 39-41 i nie wiem czy ja przestawiać, bo auto według mnie pracuje dobrze tylko dłużej kręce silnik przy odpalaniu na ciepłym. W szczególności chodzi mi jaką wartość powinienem mieć kąta wtrysku.
Komentarz
-
-
Kornat rozrusznik zrobiony wymienione tulejki i automat wystąpiła delikatna poprawa, jednak odpalanie nie dawało mi spokoju i wziąłem się za kąt wtrysku. I tu proszę o rade w basic setiings w drugiej rubryce ustawiłem 51+-1 natomiast jak wejdę w tdi timing to wykres mam powyżej środkowej lini i teraz nie wiem do czego się odnosić do wykresu czy rubryki. Samo przestawienie dało to że skodzinka inaczej pracuje.
Komentarz
-
Komentarz